• The_Nest_in_situ_close_up_carousel_image
  • The_Nest_in_situ_carousel_image
  • The_Nest_in_situ_close-up_carousel_image

THE LEGACY

After the Legacy project, The Nest will overlook the ponds in Sir John Sorrell’s country home, surrounded by trees, for him and his wife to enjoy the sunset.

“It will eventually feel a bit like a treehouse and weather within the landscape. Over the years, a flock of Canadian geese have used the ponds as their nesting grounds, and in a way our piece is a bit like a nest too, only for humans!” – Juliet Quintero, Dallas-Pierce-Quintero

“There are so many connotations with the idea of legacy here because this piece is not just for us but also for our children and grandchildren, and in the future, it will be for their children and grandchildren.” – Sir John Sorrell, London Design Festival



© AHEC 2019 | privacy policy | terms and conditions